Transport

Extra capaciteit zonder gedoe

Wij leveren transportcapaciteit aan klanten die soms net even wat extra’s nodig hebben. Ons voertuig, onze ervaren chauffeur op uw route.

Soms heeft u tijdelijk extra transportcapaciteit nodig, bijvoorbeeld bij personele onderbezetting, piek- en seizoensdrukte of bij incidentele projecten. Onze ervaren en flexibele chauffeurs geven zonder gedoe uitvoering aan uw eigen routes. Met ons uitgebreide wagenpark leveren we daarbij altijd het voertuig dat het beste aansluit bij uw bedrijfsspecifieke distributiewensen. Uiteraard volgen we daarbij uw specifieke werkinstructies op. Zo hoeft uw klant niet eens op te merken dat er een andere transporteur rijdt.

Heeft u niet alleen een logistieke uitdaging bij uw distributieproject, maar wenst u ook een professionele en efficiënte routeplanning van uw stops, het communiceren van levertijden aan uw klanten en een bijzondere aflever-beleving aan uw klant?

Voor diverse grote en kleine transporteurs leveren wij extra capaciteit. Onze klanten zijn bijvoorbeeld transport- en distributiebedrijven, groothandels met een eigen wagenpark, maar ook reclame- en marketingsbedrijven.

Bekijk hier ons wagenpark

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.