Food

Fresh and Frozen logistics

Logistiek, transport, opslag en distributie aan opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie. Tijdigheid, kwaliteit en voedselveiligheid staan daarbij steeds centraal.

Wij verzorgen uw transport van voedingsmiddelen. Wij begrijpen dat tijdigheid, kwaliteit en voedselveiligheid daarbij de belangrijkste aspecten zijn. Mede door een uitgebreide controle en monitoring van temperaturen in de keten van opslag en distributie zijn wij in staat de temperatuur gedurende het hele traject te borgen. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze voertuigen brandschoon zijn en ook heeft persoonlijke hygiëne van onze medewerkers topprioriteit. Het kader waarin we onze activiteiten uitvoeren gaat steeds verder, want als professionals willen we dat onze diensten nauw aansluiten op uw eigen bedrijfsvoering. Zo kunt u zich focussen op uw business. 

Foodtransport stelt specifieke eisen aan de producten die we vervoeren en opslaan. De producten dienen ten eerste goed verpakt te zijn zodat breuk zoveel mogelijk voorkomen wordt. Goede ladingdragers kunnen daarbij uitstekend helpen. Daarnaast dienen de producten vrij te zijn van geur- en smaakoverdracht risico's zodat bij eventuele samenlading geen voedselveiligheidsrisico ontstaat. En natuurlijk moeten de producten op de juiste temperatuur aangeleverd worden zodat de cold-chain sluitend is. I&L Logistiek hanteert de strengste normen voor voedselveiligheid, waaronder de haccp-richtlijnen.

Wij verzorgen opslag, transport en distributie voor onder andere grote en kleine productiebedrijven zoals vleesverwerkers, rokerijen, bakkerijen. Maar ook de bedrijven in de AGF-wereld en de groothandelaren mogen we tot onze nauwe klantgroep rekenen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.