Medical & Health

Hoogwaardig transport van bijzondere health producten

Wij leveren hoogwaardig transport aan klanten in de medische industrie, ziekenhuizen en apothekers. Bijzondere farmaceutische producten, hoogwaardige medische apparatuur, elektronica en chemische of high-tech zendingen. Business-to-business, maar ook direct aan de consument.

Bij het transport van farmaceutische producten komt heel wat kijken. Op het gebied van temperatuurbeheersing, -bewaking en -alarmering, maar ook hygiëne en procedures bijvoorbeeld. De Good Distribution Practices, de GDP-richtlijnen voor correcte ketenbehandeling van medicijnen, vormen het kader waarin we onze activiteiten uitvoeren. Aspecten zoals documentenstroom, opleiding en scholing van personeel, temperatuurbeheersing zijn daarbij van belang. Met betrekking tot ontvangst, vervoer, opslag en handling van de farmaceutische producten zijn er specifieke procedures opgesteld met als doel om de productveiligheid en de werking van de medicijnen te borgen. Daarnaast staat veiligheid voorop, zodat medicatie nooit in verkeerde handen kan vallen en misbruik wordt voorkomen. 

I&L logistiek is dé specialistische partner voor transport en distributie van medicijnzendingen. I&L Logistiek beschikt over bestelauto’s, -bussen en vrachtwagens die bijzonder geschikt zijn voor het vervoer van medische goederen en farmaceutische artikelen. De voertuigen zijn voorzien van meerdere temperatuursensoren die zijn aangesloten op een Control Tower die een alarm geeft indien de normtemperatuur wordt overschreden. Daarmee borgen we productveiligheid tijdens het transport en de opslag. 

Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld productiebedrijven, medische groothandels, apothekers, ziekenhuizen, internationale farmaceutische concerns, smaak- en geurstofproducenten en zelfs bedrijven in de petrochemische industrie. We leveren business-to-business, maar ook steeds meer direct aan de consument. Ons uitstekende logistieke netwerk met gekwalificeerde bezorgers stellen ons in staat om de perfecte aflevering te bieden. 

Interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons op. 

Direct contact

Knippersven 19
5056 DE TILBURG
Bedrijvenpark Enschot 4233
Tel
088-222 39 01
Tel
013-536 10 18
Mail
info@il-logistiek.nl

Contact opnemen

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.